Herroepen & Retourneren

Bij Schortenhuis streven we ernaar om de tevredenheid van onze klanten te garanderen. Echter, vanwege de fragiele aard van onze producten, accepteren we alleen retourzendingen voor defecte of niet-conforme artikelen. We raden u daarom aan de details en specificaties van de producten zorgvuldig te bekijken voordat u bestelt.

1. Retourzendingen voor defecte of niet-conforme producten

Als u een defect of niet-conform product ontvangt, neem dan binnen 72 uur na ontvangst van het product contact met ons op. We zullen u vragen om details en foto's te verstrekken die het defect of de niet-conformiteit aantonen. Na deze beoordeling, als het product als defect of niet-conform wordt beschouwd, zullen we een vervangend product opnieuw verzenden.

2. Bestelling annuleringsbeleid

Zodra uw bestelling is geplaatst, kan het moeilijk zijn om deze te annuleren vanwege ons snelle verzendproces. Als u echter uw bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, maar we kunnen niet garanderen dat de bestelling wordt geannuleerd zodra deze is verwerkt en verzonden.

3. Retouren en terugbetalingen

Retourzendingen om redenen anders dan defecte of niet-conforme producten zijn voor rekening van de klant. We accepteren retourzendingen binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Als uw terugbetalingsverzoek wordt geaccepteerd, zullen we het betaalde bedrag zo snel mogelijk terugbetalen, met dezelfde betaalmethode als die werd gebruikt bij uw bestelling.

Opmerking: Het retourpakket moet binnen 5 werkdagen na ons antwoord op uw retouraanvraag worden verzonden.

Neem contact met ons op

Als u vragen of opmerkingen heeft over ons retour- en terugbetalingsbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het volgende e-mailadres: hello@Schortenhuis.nl. We helpen u graag en beantwoorden al uw vragen zo snel mogelijk.